Svar till mig själv

Efter att ha fyllt shoppingkorgen med ett antal fin-fina China Glaze flaskor och kommit till check out, så upptäckte jag till min förtretsamhet att Sallysbeauty inte skickar utanför continentala USA:-( det kanske är därför de svenska shopparna kan ta hutlöst betals??
Hittade en annan webbutik som var ännu billigare 8to8 beauty och dom ska enligt information på sin hemsida skeppa internationellt, men i ut checkningen så gick det inte att hoppa över rutan "State" i shipping infon coh då gick det inte att komma vidare. Ska det va så himlans svårt att ha korrekt info från början och en check out som funkar för alla? Har iaf mailat dom och frågat om det går att lösa beställningen på nåt annat sätt, för jag tycker fortfarande att 95pix per flaska här i Sverige är på tok för dyrt.

Fiona klarade gårdagen utan att vara på gränsen till total chock - 2 lugnande var 4e timme (snacka om zonkad vovve LOL), rejäla tussar med fetvadd inproppat i öronen och - ovanligt lite smällare och fyrverkerier. Får man utbringa ett litet HURRA!!! hoppas verkligen att detta är en trend, dvs att folk inser att dom bränner upp sina pengar och som kompisar till oss gjorde - tänkte på alla djur (och säkert våra vovvar speciellt) vid midnatt och gav sjutton i smällandet.

Dags att gå och röra om i middagens kycklinggryta:-)

0 comments:

Post a Comment

About this blog

My Blog List

About Me

My photo
Mom of two kids, two furry girls and happy owner of one DH, all resides in Sweden. Passionate about quilting and a reborn interest for decorative nails. Mamma till två söner, matte till två hundar och fru till en man. Är passionerat intresserad av quiltning och har ett pånyttfunnet intresse för snygga naglar.