Halvdöd dator

Min @£$&/? HP Pavillion laptop har för 5 gången slutat att fungera ca ett år efter att garantitiden gått ut, så detta är smygskrivet på jobbet. Under garantitiden och en gång efter (för dom hade gjort ett fuskjobb) bytte dom både grafik och moderkort samt uppgraderade BIOSen och den funkade ½år. Sen dog den tidigt under våren 2009 (kunde som tur var rädda dokument och bilder, men inte några bookmarks) och Mannen fick igång den igen. Nu imorse vsr den iofs igång, dvs man får up skärmbakgrund med alla ikoner, men den startade inte en endaste applikation, trots jag gjorde om omkallstart. Eftersom jag varit dålig på att ta back up på LAN disken, så hoppas jag vid "#¤% att det går att kopiera all filer innan Mannen försöker fixa den och allt försvinner igen.

En gång i tiden var HP de bästa datorerna man kunde ha, idag är dom bara sk-t. Sonens drygt två år gamla laptop, dog totalt under jullovet - dead as a doodoo :-(, så nu har vi pyntat ut många fina tuselappar för en ny. Fast den här gången valde han en stationär, bättre att "gama" på LOL

0 comments:

Post a Comment

About this blog

My Blog List

About Me

My photo
Mom of two kids, two furry girls and happy owner of one DH, all resides in Sweden. Passionate about quilting and a reborn interest for decorative nails. Mamma till två söner, matte till två hundar och fru till en man. Är passionerat intresserad av quiltning och har ett pånyttfunnet intresse för snygga naglar.