Smurfblå

China Glaze Calypso Blue är tammejden det värsta nagellacket hittills att ta bort, ja faktiskt värre än dom glitterlacker jag provat. Inte nog för att man få ta till knepet att hålla tussen med lösningsmedel mot nageln i drygt 15 sek, men sen får man gnussa som en tokigt för att få bort det hjälpligt, men det geggar nåt förblenat på huden runtomkring. Man blir alldeles smurf blå och det går åt ett antal bomullstussar och mycket skrubbande med nagelsvampen innan man fick bort det :=(

Nu har jag China Glaze Ruby Pumps och det är attan så snyggt - ja tom vrålsnyggt.

Kvällens nöje ??? innbär en tripp (med buss eftersom det är så rackarns ont om (och dyrt med) parkeringsplatser) till neurologen  på KS där dom har börjat med kvällsmottaging för att hålla sina köer i schack...kundvänligt tycker jag.

0 comments:

Post a Comment

About this blog

My Blog List

About Me

My photo
Mom of two kids, two furry girls and happy owner of one DH, all resides in Sweden. Passionate about quilting and a reborn interest for decorative nails. Mamma till två söner, matte till två hundar och fru till en man. Är passionerat intresserad av quiltning och har ett pånyttfunnet intresse för snygga naglar.