Snön faller ner tiddelipom

Här i norra Stockholm har det väl inte varit så fasansfullt ännu, men snöar gör det lik förbaskat och enligt prognosen ska det ta senare på em och under kvällen. "Ska det aldrig sluta snöa" undrade äldsta sonen....tja nån gång måste det väl bli vår....kan ni tänka er hur det kommer att bli när allt det här vita smälter??  Igår pulsade han genom drygt 50cm snö till bortesta baksidan för att begrava Ripley, den lilla salamandern som överlevde längst. Låter kanske löjligt, men hon var en personlighet som  tom tittade en i ögonen och väste lite konverserande ibland.

Mannen och äldsta sonen ska på Rammstein i Globen ikväll, som tur är har vi en 4WD bil också så dom är hyffsat säkra. Den yngsta och jag ska lyxa till med lite kebab, hamburgare och pommes från den lokala (och fantastiskt bra) Pizza House och kanske nån actionfilm på DVD.

Naglarna är äntligen hyffsat lyckade: Base: Sparkling Lilac från Scratch Nails, Konadstämpling: China Glaze Millenium samt Isadora Pure Purple. Tänk så kul man kan ha :-D

0 comments:

Post a Comment

About this blog

My Blog List

About Me

My photo
Mom of two kids, two furry girls and happy owner of one DH, all resides in Sweden. Passionate about quilting and a reborn interest for decorative nails. Mamma till två söner, matte till två hundar och fru till en man. Är passionerat intresserad av quiltning och har ett pånyttfunnet intresse för snygga naglar.