Köp inte den här

Det är väl tamejden inte ofta jag blir så besviken på någon kosmetiskt product så att jag gnisslar tänder av ilska, men ett rött lack från Mavala jag köpte i vintras föll under den kategorin och nu denna:

I verkligheten är inte detta lack "Viva la Diva" nr 51 så kycklinggult som på bilden, utan det är neongult. Det täcker blädåligt med två lager och f-nstyget torkar ju aldrig - inte ens med Seche Vite!!! Förstörde en annars rätt så snygg gradering, just eftersom VlD lacket som var underst inte var torrt rakt igenom, trots att ytan kändes OK :-( Så skulle ni någonsin känna er lockade där framför Viva la Diva disken, så för jösse namn - välj ett annat är nr 51.
Var tvungen att ta bort hela manikyren, eftersom lacket hade korvat på flera naglar och starta om på nytt med andra lack. Det intressanta är att det oranga som är på toppen också är ett Viva la Diva lack - ett skimrande orange som torkade  av sig själv med en gång..

Nu ska jag göra broccolisoppa som enligt äldsta sonen är det enda vettiga man kan ha broccoli till LOL.

2 comments:

Sminkan July 30, 2010 at 9:19 AM  

Otroligt snygg manikyr!

Wolfie July 30, 2010 at 5:48 PM  

Men isses - tack för berömmet:-) Sitter här med bara naglar (förutom ett fuktande underlack) och har ingen aaaaaaning om vad jag ska hitta på i manikyrväg.

Post a Comment

About this blog

My Blog List

About Me

My photo
Mom of two kids, two furry girls and happy owner of one DH, all resides in Sweden. Passionate about quilting and a reborn interest for decorative nails. Mamma till två söner, matte till två hundar och fru till en man. Är passionerat intresserad av quiltning och har ett pånyttfunnet intresse för snygga naglar.